Textil ruhacimke készités és gyártás egyedi igények szerint

textil ruhacimke
mosási kresz és kezelési jelek

Egyedi nyomtatott textil RUHACIMKE

Kiváló minőségű bevarrható ruhacímke gyártása, egyedi elképzelésed szerint.

Alapanyagok:
- Szatén: Fehér, Fekete, Szines
- Nejlon (Poliamid): Fehér
- Pamut: Natur
Nyomtathato szinek: Fekete, Piros, Kék, Zöld, Fehér, Arany, Ezüst

Most már - tűzálló alapanyag-bol is

Termékeink minden esetben egyedileg, személyre szabottan készülnek termotranszfer technológiával.

Az új címkékről gyártás előtt minden esetben látványtervet készítünk, amelyet igény szerint módosítunk. Ennek ügyfeleink részéről történő elfogadása esetén kezdődik a címkegyártási folyamat.

A számítógépes tervezési módszer rendkívül gyors, rugalmas ügyfélkiszolgálást tesz lehetővé.


A nyomtatott ruhacímke tartalmazhatja a logódat, emblémádat, egyedi tartalmadat, méretjelzést és a törvényileg kötelező adatokat is: anyagösszetétel, méretjelzés, mosási kresz jelek, vagy adott esetben, a nemzetközi méreteknek megfelelő méreteket Tételszám, termékkód (változó adatok vagy információk lehetnek)
Vonalkódok és / vagy QR-kód
A termék származási országa
Univerzális nyomtatott, bevarrható ruhacímke.
Tartalmazza az összes kötelező adatot, amelyeket ha kitöltesz, a ruházati termékednek megfelelő egyedi ruhacímke lesz a végeredmény.
Fehér alapon fekete.


Kérjen ajánlatot, most bevarrható ruhacímkéire!ruházat kezelési útmutatója, TERMÉK ANYAGÖSSZETÉTEL

A textil ruhacimke készitése és gyártása során hőnyomásos technológiát alkalmazunk, mely a számítógépes címkenyomással ellentétben tartósabb és szebb felületképzést biztosít, igy egyedi igények szerint tudunk gyorsan és jutányos árakon gyártani.

Különböző színű és összetételű alapanyagokat használunk az igény szerinti ruhacímke elkészítéséhez, mint például: poliamid, nejlon és szatén.
A szatén címke fényes felületű, puha alapanyagból készülő nyomott ruhacímke.
Nejlon (100% poliamid) alapanyagú bevarrható címke az anyag összetételéből adódóan jóval merevebb, mint a szatén szallag, így elsősorban olyan ruházati termékekbe ajánljuk, ahol nem érintkezik a címke bőrfelülettel.

A szalagokat gyorsan nyomtatjuk, miközben akár minden címkére más-más szöveg, vonalkód, logó, szimbólum, leírás kerülhet.oeko tex tanusitvany
textil ruhacimke


Különböző színű és összetételű alapanyagokat használunk az igény szerinti ruhacímke elkészítéséhez
Minőség, rövid határidő, gyártói árak. Ruhacímke készítés egyedi grafikával, illetve kezelési, anyagösszetétel és méretjelző címkék raktárról.


Az évek során megszerzett szakmai tapasztalatunkat felhasználva elsődleges célunk ügyfeleink magas színvonalú, gyors kiszolgálása.
Előbbiek érdekében folyamatosan fejlesztjük gépeinket, valamint nyomon követjük a tevékenységünket érintő szakmai újdonságokat, bővítjük alapanyagaink kínálatát.
nyomott ruhacimke