Etichete Personalizate Autoadezive

etichete personalizate

Etichete Personalizate stickere decupate pe orice forma

Cream materiale promotionale cu design unic, oferim servicii de imprimare etichete personalizate pentru afacerea ta, prin transfer termic si imprimare digitala.

Folosim materiale mate, lucioase sau transparente, Servicii: Design grafic

Imprimam si personalizam etichete autoadezive color, monocrom, diferite marimi, forme si materiale, pentru produse cosmetice, industriale, alimentare etc.

Se realizeaza prin tiparire digitala sau termica, dimensiunea si forma lor fiind stabilita la cerere.

Cere Oferta PRET


Imprimam o gama larga de stickere personalizate cu logo, text, etc cat si etichete in serie folosind in atelierul propriu diverse tehnologii de imprimare si personalizare de materiale promotionale si promovare.
Utilizarea solutiilor de etichetare ca instrument de marketing si de crestere a imaginii de brand reprezinta un standard in industrie. Tehnologia de etichetare este utilizata in industria solutiilor de ambalare ca alternativa de inalta calitate la imprimarea componentelor cu cerinte speciale, precum imprimarea fotorealista pe suprafete foarte lucioase. Etichetele sunt de fapt folii de polipropilena sau polietilena imprimate, cu o grosime de sub un milimetru.

Alege sa colaborezi cu ETITECH

Etichetele pot fi realizate atat cu print digital cu toner cat si cu imprimare de folie metalica in diverse culori. Hartia folosita este speciala, cu aspect si textura deosebita. Acest tip de eticheta presupune un proces de productie mai complex dar rezultatul este o eticheta captivanta, capabila sa retina atentia asupra sa.

Etichete Personalizate cu forme diverse

Producem etichete personalizate in orice forma, taiate pe contur dupa cerintele clientuluiEtichete personalizate autoadezive din hartie, sintetic, textile pentru o gama larga de produse, in diferite dimensiuni. Etichete de instructiuni, marcarea produselor sau branding