Etichete Sigiliu Garantie VOID

etichete sigiliu garantie

Etichete sigiliu si garantie

Realizam etichete de siguranta, sigiliu, garantie autoadezive din hartie sau polipropilena autodistructibila, pentru a proteja / sigila produsele dvs.

Sigilii din hartie sau plastic autodistructibile

Eticheta de sigiliu sau etichetele de garantie sunt utilizate in sigilarea produselor electronice sau electrocasnice si nu numai.

IDENTIFICARE      CONTROL      PROTECTIE


Role de sigilii din material sintetic ( Polipropilena si Polietilena ) special foarte casant destinat sigiliilor, imprimate cu ribon. Sunt folosite la scara larga pentru o multitudine de aplicatii din domeniul etichetarii principalele avantaje fiind adezivul de tip VOID ce face relipirea acestora imposibilia. Eticheta de sigiliu asigura securitatea pachetelor dumneavoastra, sigileaza si garanteaza ca pachetul nu a fost deschis de persoane neautorizate.

Cere Oferta PRET


Eticheta de sigiliu se rupe in bucati foarte mici atunci cand se incearca dezlipirea ei. Niciodata acest material nu se poate dezlipi in totalitate fara a se deteriora. Astfel ofera un plus de siguranta service-urilor si a produselor aflate in garantie.

Se pot utiliza in sigilarea produselor electronice, sigilarea autoturismelor, sigilarea locuintelor si nu numai. Aceste etichete adera foarte bine pe suprafete din plastic, metal, lemn, tabla vopsita sau nevopsita, suprafete neporoase.

Toate sigiliile pot fi personalizate la cerere, si se pot adauga multiple elemente de securitate.Oferim o varietate mare de sigilii de securitate cu evidentierea desfacerii pentru protectia produselor si a marcii, oferind variante de la cea mai simpla (cele mai eficiente din punct de vedere al costului) pana la cele cu mai multe elemente de securitate, care au un cost mai ridicat, dar ofera o protectie mult mai sigura, unele elemente fiind foarte greu de reprodus.Asigura securitatea pachetelor dumneavoastra. Sigileaza si va garanteaza ca pachetul / produsul nu a fost deschis de persoane neautorizate