Sigilii etichete Sigiliu Garantie VOID

sigilii etichete sigiliu garantie

Sigilii etichete sigiliu si garantie VOID

Realizam etichete de siguranta, sigiliu, VOID, garantie autoadezive din hartie sau polipropilena autodistructibila, pentru a proteja / sigila produsele dvs.

Sigilii din hartie sau plastic autodistructibile

Eticheta de sigiliu sau etichetele de garantie sunt utilizate in sigilarea produselor electronice sau electrocasnice si nu numai.
Sigiliile VOID si etichetele destructibile de vinil va ajuta sa impiedicati copierea, falsificarea si imitarea produselor dvs. Toate materialele de securitate pot fi personalizate petru a se potrivi exact nevoilor Dvs.

Sigiliile de securitate VOID sunt menite sa evidentieze orice incercare neautorizata de desfacere prin evidentierea clara a unui mesaj ascuns


SIGILARE - IDENTIFICARE - CONTROL - PROTECTIE


Role de sigilii VOID din material sintetic ( Polipropilena si Polietilena ) special foarte casant destinat sigiliilor, imprimate cu ribon. Sunt folosite la scara larga pentru o multitudine de aplicatii din domeniul etichetarii principalele avantaje fiind adezivul de tip VOID ce face relipirea acestora imposibilia. Eticheta de sigiliu asigura securitatea pachetelor dumneavoastra, sigileaza si garanteaza ca pachetul nu a fost deschis de persoane neautorizate.

Cere Oferta PRET


Eticheta de sigiliu se rupe in bucati foarte mici atunci cand se incearca dezlipirea ei. Niciodata acest material nu se poate dezlipi in totalitate fara a se deteriora. Astfel ofera un plus de siguranta service-urilor si a produselor aflate in garantie.

Sistemele de siguranta VOID se pot utiliza in sigilarea produselor electronice, sigilarea autoturismelor, sigilarea locuintelor si nu numai. Aceste sigilii adera foarte bine pe suprafete din plastic, metal, lemn, tabla vopsita sau nevopsita, suprafete neporoase.

Toate sigiliile pot fi personalizate la cerere, si se pot adauga multiple elemente de securitate.Oferim o varietate mare de sigilii de securitate VOID cu evidentierea desfacerii pentru protectia produselor si a marcii, oferind variante de la cea mai simpla (cele mai eficiente din punct de vedere al costului) pana la cele cu mai multe elemente de securitate, care au un cost mai ridicat, dar ofera o protectie mult mai sigura, unele elemente fiind foarte greu de reprodus.


Sigiliu VOID

Sigilii VOID care asigura securitatea pachetelor dumneavoastra. Sigileaza si va garanteaza ca pachetul / produsul nu a fost deschis de persoane neautorizate