Imprimare etichete in rola

Termeni si conditii

Definitii:
Site-ul: www.etichetetehnice.ro este operat de societatea SC ETITECH SRL, (in continuare Furnizor) cu sediul in Aleea Constructorilor Nr 17, Brasov inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J8/1940/2018.
Client/Cumparator: orice persoana (juridica sau persoana fizica autorizata) care acceseaza sau utilizeaza Site-ul si/sau plaseaza comenzi telefonic sau interactioneaza in orice alta forma de comunicare cu SC ETITECH SRL.


1. - Aprobarea graficii
Cumparatorul, dupa confirmarea graficii etichetei, poate initializa comanda catre SC ETITECH SRL. Dupa plasarea comenzii, Furnizorul nu mai accepta modificari sub nici o forma si nu ofera restituiri. In consecinta, problemele de revizuire, - greselile de ortografie, erori de continut - sunt raspunderea Cumparatorului. Furnizorul nu ofera ajutor in aceasta problema, exceptand cazurile de comun acord intre parti. Planul final al graficii etichetelor va fi trimis pe mail Cumparatorului pt aprobare, inainte de productie.

- Pentru imprimare se accepta fisiere vectoriale. Inaltimea textului nu poate fi mai mica 1,5mm
Imaginile transmise catre Furnizor, sunt pe deplin proprietatea Cumparatorului, Furnizorul le administreaza cu confidentialitate. Clientul este responsabil pt imaginile trimise. Va rugam sa nu trimiteti imagini cu drept de autor, care nu sunt detinute de catre Cumparator! Furnizorul este de acord, ca se abtine de la reutilizarea in orice fel a imaginilor primite, exceptie, cand cele doua parti nu au convenit altfel. Imaginile vor fi pastrate de catre Furnizor pe termen nelimitat, in scopul de a asigura o noua comanda de etichete pt Cumparator.


2. - Declinarea responsabilitatii
Site-ul www.etichetetehnice.ro este un site de prezentare pentru servicii de imprimare etichete autoadezvie in rola. Prezentarile produselor sunt realizate in stransa colaborare cu reprezentantii marcilor care se regasesc pe site. SC ETITECH SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate virtual. De asemenea, mentionam ca imaginile prezentate pe site pot sa difere de realitate, deoarece producatorul poate modifica caracateristici sau design-ul produselor, fara o notificare prealabila.
Valoarea maxima a obligatiilor SC ETITECH SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de SC ETITECH SRL de la clientul respectiv.


3. - Confidentialitatea datelor
Prin completarea formularului de contact de pe site, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie folosite in viitor in urmatoarele scopuri:
     - Stabilirea contactului cu dvs.;
     - Prelucrarea comenzilor;
     - Participarea la concursuri, promotii;
     - Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ;
     - Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea firmei precum si a tertilor cu care SC ETITECH SRL are relatii comerciale.


4. - Modalitati de plata
Acceptam plata in numerar.
Plata prin virament bancar (ordin de plata).
Plata ramburs.


5. - Modalitati de livrare
Livrarea la orice comanda peste 500 RON este gratuita, mai putin in afara retelei de livrari a Fan Courier Express sau Urgent-Cargus unde se aplica taxe suplimentare. In cazul livrarilor in afara retelei Fan Courier Express se adauga 1,24 RON pentru fiecare km efectuat.
Pentru transporturile din ziua lucratoare imediat urmatoare programul de livrare comenzi este intre orele 09:00 - 17:00.
Pentru ziua de sambata, intervalul orar in care se fac livrari este: 09:00 - 14:00.


6. - Garantiile produselor
Produsele achizitionate de pe site-ului www.etichetetehnice.ro beneficieaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte. Astfel, produsele hardware vor fi insotit de un certificatul de garantie de 12 luni. In cazul consumabilelor (etichete autoadezive in rola si riboane), acestea nu beneficiaza de perioade de garantie.


7. - Politica de retur
In cazul in care se doreste returnarea unor produse, acest lucuru se poate face in max. 15 zile calendaristice, transmitand un e-mail la info [at] etichetetehnice.ro Solicitari de returnare a produselor dupa mai mult de 15 zile calendaristice de la achizitie nu sunt luate in considerare.
Dupa ce ati trimis solicitarea, veti primi un numar de inregistrare, iar returul se va face folosind Firma de curierat sau direct la sediul noastru. In cazul returului prin curier, costurile de transport sunt suportate de catre cumparator si vor fi scazute din valoarea ce trebuie returnata cumparatorului. Cade in sarcina cumparatorului sa comande curierul, sa completeze corect AWB-ul si sa se ocupe de trimiterea produsului la sediul SC ETITECH SRL.
In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate. Produsele returnate trebuie sa fie insotite de certificatul de garantie in original si copie a facturii de achizitie.
In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru cumpararea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produsului de catre SC ETITECH SRL, conform indicatiilor cumparatorului.
Nu se pot returna consumabile desigilate sau consumate (etichete autoadezive in rola sau riboane) sau produse care se afla in urmatoarele situatii: produse fara ambalajul original; produse cu etichete deteriorate sau care nu mai au etichete de identificare; au trecut mai mult de 15 zile calendaristice de la livrarea produsului si clientul nu a solicitat retur; au trecut mai mult de 5 zile calendaristice de la solicitarea de retur si produsul nu a ajuns la sediul SC ETITECH SRL.


8. - Litigii
Orice litigiu aparut intre Client si SC ETITECH SRL va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata competente din Romania. Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email info [at] etichetetehnice.ro