Solutii pentru securitatea si securizarea produselor si documentelor.

etichete securitate etichete securizate

Solutii pentru securitatea si securizarea produselor si documentelorEtichete securizate cu grad inalt de siguranta avand transfer total sau partial distructive


Etichete SECURIZATE

Se utilizeaza la securizarea cutiilor, pachetelor, documente, usi, echipamente, subansamble, produselor electronice, securizarea autoturismelor si nu numai. Aceste etichete adera foarte bine pe suprafete din plastic, metal, lemn, tabla vopsita sau nevopsita, suprafete neporoase.

Sunt realizate din material sintetic, polipropilena sau polietilena

si personalizate la cerere, cu grafica si/sau textul clientului.


Specificatii tehnice, etichete VOID
Etichete securizate

Cere Oferta PRETEtichete distructive

Etichete DISTRUCTIVE

Etichetele distructive se rup in bucati foarte mici atunci cand se incearca dezlipirea ei. Niciodata acest material nu se poate dezlipi in totalitate fara a se deteriora. Astfel ofera un plus de siguranta service-urilor si a produselor aflate in garantie.


Aceste etichete autoadezive de securitate distructibile sunt foarte fragile si se vor rupe atunci cand se incearca modificarea lor. Aceasta caracteristica a sigiliilor previne schimbul intre sigilii.


Asa cum este indicat, aceste stickere sunt produse dintr-un material foarte sensibil si cu lipici destul de rezistent, facand practic imposibila orice tentativa de a le dezlipi. Printre efectele pe care le au aceste etichete de securitate distructibile sunt: reducerea furturilor datorita eficientei lor si reducerea furturilor prin controlul logistic al marfurilor.Sigiliile de garantie distructibile sunt folosite pentru echipamente electronice, electrocasnice, echipamente pentru inchirieri, calculatoare, telefoane mobile, laptop-uri, pentru a preveni accesul nedorit. Sigiliile distructibile nu pot fi mutate pe un alt produs fara ca manipularea respectiva sa fie evidenta. Aceste sigilii pot fi aplicate pe marginile carcaselor echipamentelor si pe alte puncte de acces al acestora. Este imposibil sa indepartezi sigiliul intact, iar acest lucru va arata incercarea de manipula produsul, fapt prin care se va anula garantia. Etichetele de securitate sunt o modalitate perfecta pentru a preveni accesul catre partile echipamentului care este in garantie.


Imprimam si ..

- Tehnice
- Sintetice
- Termice
- Hartie
- Etichete textile


Daca ai nevoie sa securizezi produse sau obiecte diverse, realizam pe comanda etichete de sigiliu pentru securizare, antifurt tiparite pe hartie autoadeziva in rola speciala