Etichete textile imprimate personalizate

Etichete textile

Etichete textile din satin, nylon sau polyester

Sunt realizate din poliester satinat, resina / nylon sau polyester (taffeta) si sunt utilizate ca si etichete de compozitie, intretinere, brand si marime in industria textila


imprimate pe diverse suporturi textile pentru haine, imbracaminte, incaltaminte, saltele, covoare, produse tehnice, etc..

Sunt folosite in industria textila pentru a marca / brandul produsului, compozitia materialului, instructiuni de spalare / intretinere, informatii privind marimea produsului, denumirea producatorului, tara de provenienta, simboluri de ingrijire, coduri de bare...
Tiparire complexa si creativa de coduri de bare in serie, numere de serie, serii tehnologice, coduri de bare liniare si/sau bidirectionale


Materiale folosite pentru etichete textile

- Bumbac

- Satin

- Resina / nylon

- Resina / nylon ignifugat "flame retardant" ( antifoc - importiva focului - neimflamabil )

- Etichete Carton


Resina este rezistenta la apa si la detergent, se foloseste pentru descrierea de instructiuni, marcarea produselor sau branding. Rezista la numeroase operatiuni de spalare si curatare chimica, de calcare si alte operatiuni de prelucrare si ingrijire.
Vezi aici pret etichete textileGama de materiale ignifuge este confectionata din produse concepute pentru a arde incet, pentru a reduce riscul de incepere si de raspandire a incendiilor. In unele cazuri, reglementate prin norme de securitate, este necesara utilizarea materialelor ignifuge.
Un material, folosit pentru fabricarea de etichete ignifuge, este definit ca fiind un textil care a fost tratat chimic pentru a se stinge sau pentru autostingere atunci cand este expus la foc.


Satin-ul este un material moale, care are un aspect perlat pe una sau pe ambele fete, si care poate fi imprimat pe una sau pe ambele fete. In general acesta se gaseste in varianta de fundal alb sau negru. Acest tip de eticheta este foarte rezistenta la spalare chimica, fierbere, umiditate si temperaturi ridicate.

Etichetele din resina / nylon, sau satin, sunt neadezive, si se aplica prin coasere.

Cere Oferta PRET


Benzile textile imprimate tip poliester alb sunt recomandate pentru produsele de serie mare, in principal datorita costului redus. Cand se doreste folosirea unor etichete negre imprimate cu alb, solutia o reprezinta etichetele din satin / poliester negru.

Dimensiunile cele mai folosite sunt cu latimea de 20 / 30 / 40 / 50 / 60 mm si lungimea personalizata, imprimate prin transfer termic cu negru, alb, sau color.


Etichetele se pot livra taiate la marime, cat si in banda continua cu semne de taiere.
Vezi aici Modele de etichete textile imprimate pentru haine.

ETITECH SRL este specializata in imprimari de textile datorita tehnologiei de transfer termic a imaginii si textului cu ajutorul panglicii speciale. Imprimarea se executa in profunzime iar culorile sunt durabile si intense. Materialele folosite in realizarea tagurilor de compozitie sunt diverse si se pot alege variatii ale fiecarui tip de material conform aplicatiei finale.


Etichete textile imprimate


La ora actuala, benzile textile imprimate din satin, resina sau nylon constituie mijloace multifunctionale si eficiente pentru identificarea marcii si a produsului, precum si pentru a prezenta diferite detalii tehnice, cum ar fi informatii legislative si date variabile


Satin, resina si nylon - sunt cele mai utilizate materiale pentru a prezenta detalii despre compozitie si intretinere, brand, marime din industria textila, confectii si marochinarie.


Satin color imprimat


Etichete satin color

Se folosesc pentru decoratiuni, accesorii handmade, haine sau articole vestimentare, panglica de satin este ideala pentru confectii textile, industria textila, etichete de compozitie si intretinere, brand, marime, descriere.