Etichete din hartie lucioasa si semilucioasa

etichete hartie semilucioasa lucioasa

Hartia este materialul cel mai utilizat datorita costului redus si al utilizarii facile.

Sunt fabricate intr-o varietate mare de dimensiuni si sunt folosite cu diverse tipuri de adeziv astfel incat pot fi utilizate in aproape orice imprejurare.

Aceste tipuri de etichete adezive au o durata de viata ridicata.

Personalizam etichete autoadezive din hartie semilucioasa denumite si Vellum, cu dimensiuni diferite, folosite pentru produse comerciale.

Au o durata de viata ridicata, de aceea sunt folosite intr-o gama variata de aplicatii: industria alimentara (etichete descriere produs si cod de bare, etichete traduceri), in industria textila (etichete produs, pret, marime), industria medicala (etichete produs, etichete cod de bare, etichete analize), logistica (inventariere), curierat (etichete colete), retail ( etichete produse, etichete raft) Aceste etichetele contin adeziv permanent, iar hartia semilucioasa ofera un luciu aparte etichetei.

Pentru etichete cu aspect deosebit si o durabilitate crescuta, va recomandam acest tip de etichete imprimate pe hartie lucioasa sau semilucioasa / Vellum

Etichetele Vellum pot fi aplicate pe orice material: carton, metal, plastic, hartie etc. avand o aderenta mare la aceste suprafete.Pot fi utilizate pe post de etichete preturi, postere, afise, etichetare plicuri pentru corespondenta, etichetare pentru cutii sau produse de orice tip, coduri de bare si altele.