Etichete din hartie lucioasa si semilucioasa

etichete hartie semilucioasa lucioasa

Hartia este materialul cel mai utilizat datorita costului redus si al utilizarii facile.

Sunt fabricate intr-o varietate mare de dimensiuni si sunt folosite cu diverse tipuri de adeziv astfel incat pot fi utilizate in aproape orice imprejurare.

Aceste tipuri de etichete adezive au o durata de viata ridicata.

Personalizam etichete autoadezive din hartie semilucioasa denumite si coated, cu dimensiuni diferite, folosite pentru produse comerciale.

Au o durata de viata ridicata, de aceea sunt folosite intr-o gama variata de aplicatii: industria alimentara ( descriere produs si cod de bare, traduceri), in industria textila ( produs, pret, marime), industria medicala (produse, cod de bare, analize), logistica (inventariere), curierat ( colete), retail ( produse, raft) Aceste etichetele contin adeziv permanent, iar hartia semilucioasa ofera un luciu aparte etichetei.

Adezivii folositi uzual sint de tip permanent sau removable.
Adezivul permanent asigura o aderenta buna pe majoritatea suprafetelor si se foloseste in majoritatea aplicatiilor de etichetare. Adezivul removable asigura indepartarea etichetei de pe produs fara a lasa urme de adeziv, chiar si la temperaturi joase si dupa timp indelungat de la aplicare. Pe scara larga se folosesc si adezivi cu rezistenta la inghet, adezivi wash-off care se spala in solutii alcaline sau adezivi agreati in industria alimentara.

Pentru etichete cu aspect deosebit si o durabilitate crescuta, va recomandam acest tip de etichete imprimate pe hartie lucioasa sau semilucioasa / coated

Cere Oferta PRET


Etichete hartie coated

Pentru aplicatiile speciale exista o mare varietate de tipuri de materiale si adezivi, de la etichetele rezistente la umezeala si inghet pina la cele rezistente la temperaturi extreme sau la agenti chimici, factori mecanici externi, intemperii, etc.


Dintre aplicatiile speciale putem aminti cele care necesita etichete de securitate tip sigiliu sau holograme, care trebuie sa reziste timp indelungat in aer liber sau in diverse conditii de mediu, etichete ESD (Electro Static Discharge) – care au proprietatea de a nu se incarca electrostatic.


Etichetele coated pot fi aplicate pe orice material: carton, metal, plastic, hartie etc. avand o aderenta mare la aceste suprafete.Pot fi utilizate pe post de etichete preturi, postere, afise, etichetare plicuri pentru corespondenta, etichetare pentru cutii sau produse de orice tip, coduri de bare si altele.

Pentru produsele din gama premium, se recomanda sa fie tiparite pe materiale speciale precum polipropilena metalizata sau transparenta, si sa fie tiparite cu ribon special.

Toate materialele prezentate sunt produse din cel mai bun material importat din UE.