Etichete polipropilena si polietilena

Etichete polipropilena si polietilena

Etichete din materiale sintetice

Polipropilena este un material plastic ideal pentru etichetele care pot suferi zgarieturi in urma manipularii produselor pe care sunt atasate.

Etichetele logistice si solutii pentru marcare si identificare din material sintetic

Poliesterul este cel mai dur material care se poate folosi pentru producerea de etichete, fiind si cel mai scump. Codurile de bare tiparite pe etichetele din poliester sunt rezistente la utilizarea in mediul exterior, in conditii dure de manipulare, sau in situatiile in care sunt expuneri la chimicale.

Etichetele din polietilena si polipropilena sunt folosite la scara larga pentru o multitudine de aplicatii din domeniul etichetarii, principalele avantaje fiind rezistenta sporita la rupere, umiditate si sunt rezistente la factori de mediu.

Cere Oferta PRET


Produsul este ideal pentru semnalizare promotionala, afisaj pentru punctele de vanzare, reclame aplicate pe sticla, etichete colete, fiind rezistent la diversi agenti de deteriorare din mediul extern.

Etichetele din polietilena si polipropilena sunt foarte durabile, au o toleranta mare fata de agentii chimici, caldura si UV. Aceste etichete au o rezistenta mecanica excelenta, rezistenta la tractiune mare si nu se sifonează. Etichetele din polietilena sunt ideale pentru aplicații de durate medii, de la 1 la 10 ani.


Etichete TransparenteRecomandat utilizarii exterioare, pentru identificarea materialelor industriale, electrice etc.