Etichete Textile Imprimate

Etichete textile

Etichete resina, satin, nylon fara adeziv

Sunt realizate din resina, satin, sau nylon si sunt utilizate ca si etichete de compozitie, intretinere, brand si marime in industria textila

imprimate pe diverse suporturi textile, pentru imbracaminte, incaltaminte, saltele, covoare, etc..

Etichete cu marca / brandul produsului, compozitia materialului, instructiuni de spalare / intretinere, informatii privind marimea produsului, denumirea producatorului, tara de provenienta, coduri de bare...

Resina este rezistenta la apa si la detergent, se foloseste pentru descrierea de instructiuni, marcarea produselor sau branding.

Satin-ul este un material moale, care are un aspect perlat pe una sau pe ambele fete, si care poate fi imprimat pe una sau pe ambele fete. In general acesta se gaseste in varianta de fundal alb sau negru. Acest tip de eticheta este foarte rezistenta la spalare chimica, fierbere, umiditate si temperaturi ridicate.

Etichetele din resina, satin, sau nylon sunt neadezive, si se aplica prin coasere.

Cere Oferta PRET


Etichete textile imprimate tip poliester alb sunt recomandate pentru produsele de serie mare, in principal datorita costului redus. Cand se doreste folosirea unor etichete negre imprimate cu alb, solutia o reprezinta etichetele din satin / poliester negru.

Etichetele sunt din satin / resina / nylon alb sau negru, cu latimea de 25 / 30 / 40 mm si lungimea personalizata, imprimate prin transfer termic cu negru, alb, argintiu sau auriu. Etichetele pot fi imprimate intr-o singura culoare, pe o singura fata.


Etichetele sunt livrate cu semne de taiere, in banda continua si pot fi taiate de dumneavoastra, pe masura necesitatilor.

ETITECH SRL este specializata in imprimari de textile datorita tehnologiei de transfer termic a imaginii si textului cu ajutorul panglicii speciale. Imprimarea se executa in profunzime iar culorile sunt durabile si intense. Materialele folosite in realizarea etichetelor de compozitie sunt diverse si se pot alege variatii ale fiecarui tip de material conform aplicatiei finale.


Etichete textile imprimate


La ora actuala, benzile textile imprimate din satin, resina sau nylon constituie mijloace multifunctionale si eficiente pentru identificarea marcii si a produsului, precum si pentru a prezenta diferite detalii tehnice, cum ar fi informatii legislative si date variabile


Satin, resina si nylon - sunt cele mai utilizate etichete de compozitie si intretinere, brand, marime din industria textila, confectii si marochinarie.